Serious Play for Leaders – New Development Platform

Скъпи приятели, колеги и партньори,

Намираме се в безпрецедентно предизвикателна ситуация, която ни дава възможност да погледнем от нова перспектива на начина, по който управляваме и развиваме себе си, екипите си, организациите си, вдъхновяваме другите и самите ние черпим вдъхновение.

Водени от желанието да ви подкрепим, имаме удоволствието да представим новата съвместна платформа за развитие на Хеликал Дайнамикс (www.helicaldynamix.net) и ПРИМА Адвайс (www.primadvice.com) – Serious Play for Leaders™. В нея ще споделяме иновативни решения и подходи, насочени към развитие на личностни, лидерски, коучинг и екипни умения.

Първата програма, която ще ви представим скоро и която ще бъде достъпна и онлайн, е фокусирана в усвояване и развитие на коучинг умения за лидери: Коучинг умения за лидери с метода на LEGO® Serious Play®.

Програмата е разработена на базата на коучинг компетенциите на Международната коучинг федерация (ICF), чрез усвояване и надграждане на уменията посредством иновативния, експериментален и интерактивен метод на LSP® (Сериозната игра с Лего).

Последвайте страницата ни https://www.facebook.com/Serious-Play-for-Leaders-108883900760313 и очаквайте подробности скоро.

Бъдете здрави, пазете себе си и хората около вас!

С етикети ,,,,,